Natur i hus

Inomhus
När man tänker gräs handlar det om gröna gräsytor utomhus men med den nya generationens konstgräs öppnar sig nya möjligheter att anlägga gräsmattor även inomhus. Konstgräs i nya färger och kvaliteter är ett inspirerande material för att skapar en annorlunda och välkomnande atmosfär. Genom att lägga in konstgräs, gärna tillsammans med trä och sten, skapas spännande miljöer både ur ett estetiskt och praktiskt perspektiv.
De gräskvaliteter vi levererar för inomhusbruk fylls aldrig med sand eller gummikulor och blir därför lätta att hålla rena. Med en dammsugare håller man ytorna fria från indraget skräp och eventuella fläckar tvättas bort med vatten.
Konstgräs är ett ergonomiskt material med ljuddämpande och stötdämpande egenskaper och kan med fördel användas i lokaler för att minimera buller och skapa komfortmässiga gångstråk. Genom att lägga SK Pad, stötdämpande skivor, under gräset förstärker man den stötdämpande effekten ytterligare.
Lämpliga miljöer att installera konstgräs i är mässmontrar, utställningslokaler, entréer, receptioner, gallerior, lekrum, butiker mm.