Njut i din trädgård

Trädgård
Det finns givna platser i trädgården där konstgräsets vida överträffar naturgräsets egenskaper och löser både praktiska som estetiska behov.
Konstgräset är helt oberoende av väder och vind. Det spelar ingen roll hur mycket det regnar eller hur torrt det är, konstgräset ser och är alltid lika grönt och slitstarkt. Därför är det idealiskt att lägga på lekområden, uteplatser, områden som används mycket, vid garageuppfarter, entréer och skuggiga områden där solen inte kommer åt. Svenskt Konstgräs rekommenderar den nya typen av gräs som inte behöver dressas med sand, det innebär att ytorna blir extremt rena och genom sin dränerande förmåga torra efter regn. Geggiga lekplatser är ett minne blott och barnen behöver inte spolas av när de skall in.
Att konstgräs inte behöver klippas eller kräver annan skötsel, som hör naturgräset till, är självklart och underhållet begränsas till att vid behov rengöra ytan med lövblås, borste eller grovdammsugar.
Vi kan skapa säkrare underlag vid gungor, studsmattor och andra lekredskap genom att lägga fallskydd under gräset på dessa platser. Fallskyddet är testat enligt EN1177 (Europastandard) och läggs på de platser där risk för fallskador kan förekomma.
Med konstgräs kan du i kombination med naturgräs, sten och andra material skapa den optimala trädgården där alla trivs, som är estetiskt tilltalande och som är lättskött.