En "gräslik" blogg

Sökes Arbetsledare med projektansvar för Svenska Konstgräs Akademin AB

Arbetsledare och projektansvarig för Svenska Konstgräs Akademin

Vill du vara med i främsta ledet för att forma framtiden inom vårt företag? Har du erfarenhet från markentreprenad och vill arbeta som arbetsledare med projektansvar? Vill du ha en arbetsplats med entreprenörsanda och gott om utrymme för utveckling? Arbetar du dessutom konstruktivt under press och är ansvarsfull samt lösningsorienterad? Då kan du vara vår nya medarbetare! 

Marknaden växer och det byggs för fullt. Konstgräsinstallationer inom markentreprenad är det vi är bäst på. Vi installerar konstgräs på bl.a. lekplatser, offentliga platser, privata trädgårdar, hundhallar, fotbollsplaner och sporthallar. Vi utför även i vissa fall förberedande mark- och anläggningsarbeten inför gräsläggning. God service och ett bra samarbete med våra partners är alltid en ledstjärna i vårt arbete.

Tjänstens innehåll

Som arbetsledare och projektansvarig har du personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för mellan 10 – 15 säsongsanställda medarbetare. Vi arbetar ofta under tidspress och ibland förekommer det kvälls- och helgarbete för att kunna slutföra ett projekt i tid. Du behöver därför vara van vid att ta ansvar och arbeta med flexibilitet då det krävs. Som ledare ska du ha förmågan att med fast hand kunna motivera, strukturera och planera arbetet på ett effektivt sätt. Inköp av material, externa tjänster och hyra av maskiner ingår också i ditt ansvarsområde.
Tjänsten innebär ett varierande arbete med flera kontaktytor både internt och externt med beställare/kunder samt leverantörer. Du utgår från centrala Borås men vissa projekt kan innebära övernattningar och resor.
Som arbetsledare/projektansvarig rapporterar du till de två delägarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är bra på och har erfarenhet av att leda personal. Vi ser gärna att du antingen har praktisk erfarenhet som ex. anläggare eller arbetsledare, alternativt att du har en utbildning inom byggproduktion ex. anläggningsingenjör eller likvärdigt. Om du har gått kurser inom arbetsmiljö och Säkerhet på väg är det meriterande

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du gillar att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar. Du ser helheten och kan organisera, prioritera och ta egna beslut. Du är bra på att delge information samt ge specifik och konstruktiv feed-back till ditt team. Du är social, empatisk och har en förmåga att sprida arbetsglädje. Vi ser gärna att du har entreprenörstänk och en vilja av att ytterligare utveckla vår verksamhet.

 

Svenska behärskar du väl både i tal och skrift, engelska i tal är en merit.
B-körkort fordras. BE-körkort och behörighet att köra hjullastare och grävare är meriterande.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Välkommen med din intresseanmälan!
Frågor besvaras av Mikael Hedén på telefon 0738-544787

Läs mer om oss på vår hemsida www.svensktkonstgräs.se

 

 

Maila din ansökan till: mikael@svensktkonstgräs.se

alternativt skicka per post till:

Svenska Konstgräs Akademin
Västerbrogatan 8

503 30 Borås

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan snarast.

Sista ansökningsdag är dock senast 2017-12-31.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply