Tillbehör

SK Plastregel

Användningsområde: För kantsättning av ytterkanter av konstgräs.

Beskrivning:
Plastregel i svart Polyeten (HDPE). Regeln som är 10 cm hög och har formen av en I-balk grävs ner i marknivå. Gräset fästes i regels överkant med motageskruv. Regeln är böjlig och fungerar i alla typer av formationer utan att den behöver kapas. Undre kantens T-formade profil låser fast regeln i marken så att den sitter stadigt. Levereras i 4 meters längder och har en vikt av 200 gram/löpmeter. Miljövänlig och garanterat lång livslängd.

Montageskruv
Användningsområde: För fästning av konstgräs
Beskrivning: Montageskruv för fastsättning av konstgräs. Skruvas i överkant på plast eller träregel. Rostskyddsbehandlade för utvändigt bruk. Finns i dimensionerna 4,2×13 mm och 4,2×25 mm. Levereras i ask om 1000 stycken.

 

 

Lim

SK Casco T44

Användningsområde: För limning av skarvar

Beskrivning: Special lim för konstgräs vid limning av skarvar. Plastregel i svart Polyeten (HDPE). Regeln som är 10 cm hög och har formen av en I-balk grävs ner i marknivå. Gräset fästes i regels överkant med motageskruv. Regeln är böjlig och fungerar i alla typer av formationer utan att den behöver kapas. Undre kantens T-forma de profil låser fast regeln i marken så att den sitter stadigt. Levereras i 4 meters längder och har en vikt av 200 gram/löpmeter. Miljövänlig och garanterat lång livslängd.
Montageskruv Användningsområde: För fästning av konstgräs Beskrivning: Montageskruv för fastsättning av konstgräs. Skruvas i överkant på plast eller träregel. Rostskyddsbehandlade för utvändigt bruk. Finns i dimensionerna 4,2×13 mm och 4,2×25 mm. Levereras i ask om 1000 stycken.

 

 

SK Gräsmatta Landskap 35

Användningsområde: Lekplats och skola

Beskrivning: Ett slitstarkt gräs med många användningsområden. Gräset installeras utan sandfyllning men kan fyllas med 5kg sand/m2 vilket gör att mattan ligger tyngre och får ett skyddande botten lager. Längden på de gröna stråna är 35mm och det naturliga utseendet förstärks av ett underliggande kurlat beigefärgat gräs som också stöttar de gröna stråna att stå upp. Fungerar också utmärkt för närfotboll, vilket gör att kvaliten kan användas på stora lekplatser med olika många olika aktivitetsytor. För fotboll fylls gräset med 10 kg sand/m2, inget gummigranulat behövs. Finns på 200/400 cm bredd.  Kvalitén är testad med god framkomlighet för rullstolsbundna.

Fallskyddstestat enligt EN1177 tillsammans med SK Pad upp till tre meter. (se Fallskydd nedan).